dimarts, 28 de maig del 2013

popArb 2013

Un any més arriba el popArb, amb grups destacats com:


Biapum treiem una actualització de la seva aplicació per iPhone i iPad.



Recordant ja l'aplicació de l'any passat, com usuari pots consultar de forma senzilla, pràctica i ràpida tota la informació pel que fa a cartell musical del festival.
L'app està estructurada de tal manera que pots consultar tots els concerts per ordre cronològic, separat per els dos dies que dura el festival, divendres 29 i dissabte 29 de Juny.


Per altre banda, a través del mapa pots trobar els diferents escenaris marcats i la teva posició actual. Prement sobre cada un dels escenaris, se'ns permet veure la programació d'aquell escenari també ordenada cronològicament.


En cada grup que apareix a la llista, podem seleccionar-lo per poder-ne veure una foto, descripció i horari del concert. Si volem, podem recomanar-ho via Twitter, Facebook i e-mail.



A nivell social, podem consultar els tweets fets amb l'etiqueta #popArb13 i twitejar-ne un. també podem veure els tweets fet per l'usuari @popArb. A nivell de Facebook, podem veure les actualitzacions d'estat de la pàgina de Facebook del popArb.



Com a novetats especials a nivell social, aquest any, hem afegit Instagram. Pertant, totes les fotos amb l'etiqueta #popArb13 podran ser consultades de de la app. També podrem obrir directament la app de Instagram per fer alguna foto.

Esperem us agradi, puguem actualitzar la nova versió o si encara no la teniu, la podeu descarregar GRATIS aquí. 

No us olvideu a valorar l'aplicació a AppStore!

Visca el popArb!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada