dimarts, 10 de setembre del 2013

App Mercat de Música Viva de Vic 3.0


Aquest any, el Mercat de Música Viva de Vic compleix 25 anys, i demostrant que està més viu que mai, aquest any hem desenvolupat la versió 3.0 de la seva aplicació iPhone, iPad i Android.



Un dels nostres clients més importants a Biapum, ja sigui per escollir-nos a nosaltres als inicis del món de les apps, com pel tracte directe i confiança que demostren en la nostra manera de treballar.

Sempre tindrem en compte, ara fa 3 anys, quan el Mercat de Música Viva de Vic va apostar pel desenvolupament d'una app mòbil pel festival, quan en aquell moment no era quelcom gaire usual. Va demostrar el seu esperit innovador i van fer-ho de la nostra mà.

 

L'any passat, el 2012, vam desenvolupar una nova versió de l'app mòbil, amb algunes millores, i ho explicàvem d'aquesta manera a el9tv, televisió comarcal d'Osona:



Aquest any 2013, amb algunes funcionalitats noves, adaptada a nous dispositius i noves versions de mòbil, hem llençat la nova versió 3.0 que esperem pugueu gaudir de forma gratuïta tots els assistents al Mercat de Música Viva de Vic, ja sigui a nivell de concert com a nivell d'activitats professionals de dia.

Us deixem els links de descàrregues perquè vosaltres mateixos en pugueu gaudir.

iPhone / iPad: https://itunes.apple.com/es/app/mercat-musica-viva-vic/id457651849

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.biapum.mmvv

Si teniu alguna proposta o millora per la versió 4.0 de l'any vinent, esperem el vostre comentari.

Equip de Biapum.

Twitter: @biapum
Facebook: http://www.facebook.com/biapum



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada