dimarts, 28 de maig del 2013

popArb 2013

Un any més arriba el popArb, amb grups destacats com:


Biapum treiem una actualització de la seva aplicació per iPhone i iPad.



Recordant ja l'aplicació de l'any passat, com usuari pots consultar de forma senzilla, pràctica i ràpida tota la informació pel que fa a cartell musical del festival.
L'app està estructurada de tal manera que pots consultar tots els concerts per ordre cronològic, separat per els dos dies que dura el festival, divendres 29 i dissabte 29 de Juny.


Per altre banda, a través del mapa pots trobar els diferents escenaris marcats i la teva posició actual. Prement sobre cada un dels escenaris, se'ns permet veure la programació d'aquell escenari també ordenada cronològicament.


En cada grup que apareix a la llista, podem seleccionar-lo per poder-ne veure una foto, descripció i horari del concert. Si volem, podem recomanar-ho via Twitter, Facebook i e-mail.



A nivell social, podem consultar els tweets fets amb l'etiqueta #popArb13 i twitejar-ne un. també podem veure els tweets fet per l'usuari @popArb. A nivell de Facebook, podem veure les actualitzacions d'estat de la pàgina de Facebook del popArb.



Com a novetats especials a nivell social, aquest any, hem afegit Instagram. Pertant, totes les fotos amb l'etiqueta #popArb13 podran ser consultades de de la app. També podrem obrir directament la app de Instagram per fer alguna foto.

Esperem us agradi, puguem actualitzar la nova versió o si encara no la teniu, la podeu descarregar GRATIS aquí. 

No us olvideu a valorar l'aplicació a AppStore!

Visca el popArb!


dimarts, 14 de maig del 2013

Foramuralla 2013

Un any més, a la ciutat de Vic se celebra el festival Foramuralla, i aquest any arriba just abans de la verbena de Sant Joan!




El Foramuralla és un festival de música organitzat per la Jazz Cava que se celebrarà el proper 22 de juny al recinte del Mas de Bigues de Vic.
Amb l'entrada podràs accedir al concert inaugural de Pau Vallvé i Inspira (21 de juny al Teatre de l'Orfeó), i al concert de cloenda de Súper GegantFlyingpigmatanza i Furguson (23 de juny a la Jazz Cava) fins que es completi l'aforament permès de les dues sales.
Així doncs, des de Biapum, hem actualitzat les aplicacions iPhone, iPad i Android. Ja podeu consultar la programació definitiva de cada dia. Els horaris no estan totalment confirmats, els anirem actualitzant.

Android                                          iPhone

Moltes gràcies per els vostres comentaris.

dissabte, 4 de maig del 2013

iCollina, la nueva forma de expulsar personas a través de la red

La posibilidad de hacer de árbitros a la vida real ya ha llegado. Siempre tenemos a alguien a quien expulsar de nuestras conversaciones, esa persona que hace el comentario fuera de lugar o simplemente tiene una actitud incorrecta en algún aspecto. De allí nace iCollina.


iCollina es una aplicación iPhone, iPad y Android que mediante la caricatura de Pierluigi Collina, permite mostrar de forma fácil con el mismo dispositivo, la cartolina roja o amarilla directamente a tu compañero/a de al lado.



Como hoy en dia ya estamos en un mundo donde nos comunicamos más con la gente via redes sociales que en contacto fisico, iCollina permite mandar esas tarjetas por la red mediante Facebook, Twitter y e-mail. Permite publicar la tarjeta en el muro de Facebook de un amigo tuyo, permite publicarlo en Twitter haciendo una mención a la persona amonestada, y puedes mandarle un e-mail a una persona con la figura de iCollina. En todos los casos, se te permite especificar el motivo de la amonestación.



Así, de forma amigable, ya tenemos una forma de mostrar nuestra disconformidad con las cosas del dia a dia, con personas cercanas o populares, o simplemente gastar una broma a un buen amigo. Puedes mandar tantas tarjetas como quieras que iCollina nunca se queda sin!



Os recomendamos seguirlo en Twitter:


Y también puedes encontrarlo en su web: www.icollina.com

Descarga app gratuita aquí: